Laatste recensies

Hier vindt u een overzicht van de laatste recensies op Gamen met Kinderen. We breiden deze lijst wekelijks uit met nieuwe recensies. Als u zelf een recensie wilt schrijven, neem dan contact met ons op.
Verf de grauwheid weg met de Blob

De gewelddadige INKT Corporation heeft de wereld alle kleur afgepakt en de inwoners opgesloten in hun nu grijze huizen. Geef de huizen en straten weer kleur, en bevrijd de Raydianen!

Grand Theft Auto IV: geweld(ad)ige game voor volwassenen

Grand Theft Auto IV wordt alom gezien als een van de beste spellen van 2008. Betekent dat dat het een must-buy is voor uw kind?

Super Mario Galaxy Review (Eerste Indruk)

Mario keert eindelijk terug naar de Wii in een volledig nieuw avontuur. Lees onze voorlopige review om te weten of het de moeite waard is!

Cosmic Family Review

Nintendo profileert de Wii als de spelcomputer voor families. Met spellen als Wii Sports en Big Brain Academy kan de hele familie plezier beleven. Tot nu toe was er echter geen game specifiek voor de allerkleinsten. Cosmic Family probeert dat gat te vullen. Lees hier onze recensie van deze game voor kinderen van drie tot zeven jaar.

Review: Sonic Heroes

Een traditioneel Sonic the Hedgehog spel, met een bijzondere twist.

Review: Pokemon Pearl/Diamond

De Pokeman rage van de vorige eeuw is nu terug op de Nintendo DS! En wel in twee versies: Diamond en Pearl. Is dit het begin van een nieuwe Pokemon rage?

Recensie: Big Brain Academy (DS)

Het bekendste hersenverbeterspel voor de DS is het bijna klinische Brain Training van Dr Kawashima. Als reactie op het succes van dit spel komt Nintendo met Big Brain Academy, dat in veel opzichten lijkt op Brain Training en in andere opzichten totaal verschillend is. Maar waar het natuurlijk om gaat is: is het net zo goed? Lees onze revieuw om daar achter te komen.

Review: Advance Wars Dual Strike

Advance Wars Dual Strike is een turn-based-strategy game die bekend is geworden op de Gameboy Advance. Lees onze review en zie of de DS versie net zo goed is als zijn voorgangers.

Recensie: Wii Play

Het is niet erg uitgebreid, maar als u toch een extra controller nodig heeft is Wii Play een perfect familiespel.

Recensie: Brothers in Arms

Lees hier onze recensie van dit actiespel dat zich afspeelt in de Tweede Wereldoorlog.